Overslaan en naar de inhoud gaan

DOTS Solution: Document Management

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw onderneming en het welzijn van uw medewerkers.

hr

Over deze oplossing

Verlies geen tijd met papier. De DOTS Solution 'Document Management' brengt alle nodige documenten digitaal samen. Haal het maximale potentieel uit 'paperless' door HR & Well-being processen te automatiseren. Werk samen met collega’'s rond documenten en vind sneller de juiste informatie die nodig is om correcte acties te nemen.

  • Werk efficiënter in een volledig papierloze omgeving.
  • Werkgever en -nemer altijd en overal toegang tot dossiers.
  • Bespaar tijd dankzij de integratie met Attentia.
  • Teken documenten met eID: digitaal én rechtsgeldig.
  • Makkelijk in gebruik.
  • Maak snel en eenvoudig documenten op maat.
  • Veiligheid gegarandeerd met JOOS.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...