Overslaan en naar de inhoud gaan

DOTS Solution: Connected Time

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw onderneming en het welzijn van uw medewerkers.

hr

Over deze oplossing

Maak optimaal gebruik van de capaciteit die u in huis heeft. Met Connected Time in DOTS worden medewerkers nauw betrokken bij HR & Well-Being processen. Connected Time automatiseert interpretatie, vermindert administratie en maakt tijd vrij voor kerntaken. Laat medewerkers team aan- en afwezigheden registreren.

  • Geef medewerkers ownership over eigen aan- en afwezigheden.
  • Verhoog de betrokkenheid van de medewerkers.
  • Verdeel verantwoordelijkheden en maak optimaal gebruik van competenties.
  • Geef inzicht in HR & Well-Being kalenderdata voor individuele medewerkers.
  • Geïntegreerd in HR en Well being processen.
  • Een eigentijds kalender toegankelijk voor iedereen.
  • Waardevol binnen losse en gecontroleerde werkomgevingen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...