Overslaan en naar de inhoud gaan

DOTS

DOTS brengt uw data van HR en Well-being samen in één modulair platform. Zo krijgt u efficiënt inzicht in uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers.

hr
payroll
well-being
health & safety

Over deze oplossing

Gelukkige medewerkers zijn de drijvende kracht achter succesvolle organisaties. Door data van HR en Well-being samen te brengen, stimuleert u een vlotte samenwerking tussen alle afdelingen en krijgt u inzicht in het welzijn van uw organisatie en uw medewerkers. Vanuit die visie heeft Attentia DOTS ontwikkeld.

Wat is DOTS?

DOTS is een modulair platform dat u kunt aanpassen aan uw specifieke wensen. Het fundament is DOTS Essentials, dat al uw medewerkers toegang biedt tot de DOTS Solutions, Who is Who, externe applicaties en nog veel meer. Gebruikersbeheer, security en privacy stuurt u allemaal vanuit DOTS Essentials.

De solutions

U heeft een ruime keuze aan solutions die u kan activeren op het DOTS platform:

Payroll Essentials: een geïntegreerde oplossing voor het beheer van uw medewerkersgegevens, prestaties, ASR en alle administratieve payroll-processen. Onmiddellijk na de loonberekening zijn alle berekende gegevens beschikbaar om op te laden in het boekhoudpakket voor verdere controle en rapportering. Uw medewerkers kunnen ook hun loonbrief downloaden in DOTS.
De voordelen? Elke maand correcte en tijdige betaling van uw medewerkers, op maat van uw sector.

Onkosten Xpenditure: komaf maken met papieren onkostennota’s en zo tijd besparen? Het kan met de online tool Xpenditure. Zo verloopt het proces van onkosten tot en met verwerking in uw payroll en boekhouding volledig digitaal.
De voordelen? Bespaar tijd door uw onkostenproces volledig te digitaliseren.

Flexible reward: iedere medewerker is uniek. Flexibel verlonen houdt daar rekening mee. Uw organisatie stelt een bundel van voordelen samen, waaruit uw medewerkers hun persoonlijke keuze kunnen maken. Zo beslissen ze zelf mee over de hoogte van hun nettoloon.
De voordelen? Een eerlijk en transparant loonbeleid, met vrijheid en flexibiliteit voor uw medewerkers.

Document management: dit digitale archief verlost u van al uw papierwerk. U vindt meteen het juiste document dankzij de krachtige zoekmotor, medewerkers kunnen documenten uploaden met hun smartphone en u bepaalt wie welke documenten kan raadplegen.
De voordelen? U werkt efficiënt, makkelijk en veilig. U en uw werknemers hebben altijd en overal toegang tot de dossiers.

Connected time: deze geïntegreerde oplossing voor tijd- en prestatiebeheer legt de verantwoordelijkheid waar ze hoort: bij uw teammanagers en medewerkers. Ze beheren aan- en afwezigheden via een overzichtelijke kalender. Configureerbare workflows garanderen dat u steeds de controle houdt zodat een correcte loonberekening nooit in het gedrang komt.
De voordelen? Tijdswinst en kwaliteitswinst voor de payroll-afdeling. Uw medewerkers krijgen meer autonomie wat bijdraagt tot hun welbevinden.
 

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...