Overslaan en naar de inhoud gaan

Data-as-a-service

Attentia verwerkt heel wat data van haar klanten. Binnen uw organisatie kan de nood ontstaan om zicht te krijgen op de data die wij voor u verwerken. Attentia kan gegevens uit haar systemen exporteren zodat u deze kan aanvullen in uw eigen systemen en/of processen.
Deze exports kunnen u op een automatische en recurrente basis ter beschikking te stellen.

hr
payroll

Over deze oplossing

Om gegevens te exporteren en te  gebruiken in andere systemen zijn vaak specifieke vereisten noodzakelijk. Zo denken wij bijvoorbeeld aan veiligheid, mogelijkheid tot automatisatie, specifieke vereisten wat betreft het formaat, ... 
Onze data-as-a-service dienstverlening laat heel wat flexibiliteit toe om voor u automatische exports te ontwikkelen die aan de noden van uw systemen voldoen.  Onder meer houdt dit in dat bestanden op Secure FTP locaties kunnen geplaatst worden in heel wat verschillende formaten en met de inhoud zoals u deze wenst. 

Bovendien is het mogelijk om een integratie van Attentiagegevens en interne gegevens te voorzien, en omgekeerd? Op deze manier kan u probleemloos bestanden plaatsen op een Secured FTP locatie en Attentia zorgt voor de verdere integratie.Vervolgens kunnen hierop de nodige bewerkingen uitgevoerd worden zodat u de output ontvangt zoals gewenst, zonder dat bijkomende bewerkingen nodig zijn. 

Bespaar tijd, zorg voor geconsolideerde en minder foutgevoelige data en laat uw medewerkers zich focussen op hun kerntaken. 

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...