Overslaan en naar de inhoud gaan

Corporate vitality beleid

Attentia voorziet een interactieve, didactische aanpak om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei.

well-being

Over deze oplossing

Om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei voorziet Attentia een interactieve, didactische aanpak. Daarbij wisselen we fysieke en mentale oefeningen af met praktische tips, toffe anekdotes en inspirerende verhalen. We werken bovendien multidisciplinair en holistisch. Zowel body, mind, heart als soul komen aan bod.

Een programma op maat

Omdat elke organisatie anders is, worden onze programma’s altijd op maat gebracht. We reiken u de hand en tonen daarbij respect voor de werking, overtuigingen en eigenheid van uw organisatie.

Ons aanbod

We bieden u:

  • een duurzame langetermijnaanpak
  • een multidisciplinaire en holistische benadering
  • mentale en fysieke beweging op de werkplek
  • interactieve sessies met het accent op oefeningen tips, verhalen en anekdotes
  • een sterke integratie met uw bedrijfscultuur
  • meetbare resultaten gekoppeld aan uw KPI’s


U kunt de aanpak modulair samenstellen. Om het Corporate Vitality Beleid te ontwikkelen van voorbereiding tot lancering voorzien wij een termijn van twee tot drie maanden.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere medewerkers

Ondernemingen met meer dan twintig medewerkers zijn verplicht om een werkgelegenheidsplan voor oudere medewerkers op te stellen. Attentia kan u daarbij helpen.

Change management

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe opdrachten voor managers. Attentia begeleidt u graag bij het change management proces.

EAP Employee Assistance Program

U kunt bij Attentia terecht voor individuele psychologische begeleiding na een traumatische gebeurtenis. Wij bieden de klok rond telefonische bijstand.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...