Overslaan en naar de inhoud gaan

Change management

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe opdrachten voor managers. Attentia begeleidt u graag bij het change management proces.

well-being

Over deze oplossing

Ingrijpende veranderingen realiseren is een van de meest complexe en moeilijke opdrachten voor managers. Weerstand tegen veranderingen is dan ook een logisch gegeven. Het is een uitdaging om betrokkenheid te creëren en de implementatie te garanderen. Graag begeleiden wij u vanuit verschillende rollen in het 'change management proces':

  • Als ontwerper en expert in het uitstippelen van de aanpak.
  • Als facilitator die samen met de klant de nodige betrokkenheid creëert.
  • Als trouwe gids die de verandering met de klant mee begeleidt.
  • Als expert-trainer die de medewerkers in de organisatie klaarstoomt voor verandering.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

CAO 104: werkgelegenheidsplan oudere medewerkers

Ondernemingen met meer dan twintig medewerkers zijn verplicht om een werkgelegenheidsplan voor oudere medewerkers op te stellen. Attentia kan u daarbij helpen.

Corporate vitality beleid

Attentia voorziet een interactieve, didactische aanpak om uw medewerkers enthousiast te maken over hun energie, gezondheid en persoonlijke groei.

EAP Employee Assistance Program

U kunt bij Attentia terecht voor individuele psychologische begeleiding na een traumatische gebeurtenis. Wij bieden de klok rond telefonische bijstand.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...