Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandpreventie & -bestrijding

Het doel van de opleiding brandpreventie en -bestrijding is om uw medewerkers de basisbegrippen en de wetgeving terzake bij te brengen.

health & safety

Over deze oplossing

Om onaangename verrassingen te vermijden, zijn brandpreventiemaatregelen onontbeerlijk. En bij een beginnende brand is het van cruciaal belang dat uw medewerkers adequaat kunnen ingrijpen.

Deze opleiding geeft een antwoord op de meest voorkomende vragen over brandpreventie en -bestrijding. Het doel van de opleiding is om uw medewerkers de basisbegrippen en de wetgeving bij te brengen. We richten ons daarbij op leidinggevenden, evacuatiecoördinatoren en leden van de eerste interventieploeg. Let wel: deze opleiding omvat geen praktische blusoefening.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

Basisopleiding preventieadviseur niveau 3

Elke organisatie is verplicht om een interne preventieadviseur aan te stellen. Deze zesdaagse opleiding geeft u basiskennis over welzijn en veiligheid.

Basisopleiding VCA: opleiding en examen

Tijdens deze opleiding leren we u de basisbeginselen van VCA. Deelnemers die slagen voor het examen ontvangen een VCA-certificaat dat tien jaar geldig is.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2020

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...