Overslaan en naar de inhoud gaan

BPO, full payroll outsourcing

Win tijd door uw volledige payroll- en personeelsadministratie uit te besteden aan Attentia. Zo kunt u zich ten volle concentreren op uw core business.

payroll

Over deze oplossing

Win tijd door uw volledige payroll- en personeelsadministratie uit te besteden aan Attentia. In één moeite door kunnen we ook uw processen structureren en optimaliseren, zodat u efficiënter werkt.

Hoe werkt het?

Ons BPO-team van ervaren payroll-consultants beheert uw loon- en personeelsadministratie vanuit het Attentia-kantoor in Gent. Uw medewerkers kunnen het team op elk moment rechtstreeks contacteren. Daarnaast kunnen ze zelf hun gegevens raadplegen en wijzigen, en verlof aanvragen via onze selfservice-applicatie YESS. U als werkgever heeft een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Ook komen we elk kwartaal bij u langs om de samenwerking op te volgen en ontvangt u van ons een dashboard om uw personeels-KPI’s op te volgen.

De voordelen

Uw voordeel? Heel wat tijdswinst, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Ook geniet u van de schaalvoordelen die Attentia kan realiseren.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2022

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 157 oplossingen...