Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijstand rookbeleid

Attentia helpt u om een bevraging te organiseren die u leert hoe u het rookverbod het best in de praktijk omzet, zodat ook uw medewerkers het aanvaarden.

health & safety

Over deze oplossing

Volgens het KB van 15 mei 1990 is het verboden te roken in gesloten plaatsen die toegankelijk zijn voor het publiek, zoals de werkplek. Bovendien bent u als werkgever verplicht om in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem een algemeen beleid te voeren om tabaksgebruik te beperken.

Maar hoe brengt u het wettelijk rookverbod het best in de praktijk, zodat het ook aanvaard wordt door uw medewerkers? Een mondelinge of schriftelijke bevraging kan u helpen om een antwoord op die vraag te krijgen, zodat u een beleidsaanpak op maat van uw onderneming kunt opmaken. Attentia Preventie & Bescherming kan u hierin bijstaan. Wij garanderen daarbij vertrouwelijkheid en anonimiteit.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

Infosessie CAO 100 - Alcohol, drugs & tabak

Tijdens een interactieve presentatie krijgen uw medewerkers alle informatie over het alcohol- en drugsbeleid dat in uw onderneming van toepassing is.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...