Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijstand beleid CAO 100 (alcohol, drugs, tabak)

Attentia kan u bijstaan voor de uitwerking van een beleid voor alcohol- en druggebruik in uw onderneming. Preventie en communicatie staan daarbij voorop.

health & safety

Over deze oplossing

Het uitbouwen van een beleid voor alcohol en andere drugs op het werk begint met een duidelijke visie waarin preventie, communicatie en een mensgerichte aanpak centraal staan. Attentia kan u bijstaan bij de uitwerking van een beleid in uw onderneming. We stellen zowel algemene beleidsacties voor alcohol en drugs op, als specifieke acties rond individuele problematiek van alcohol en drugs

De voordelen

Door een open en transparant alcohol- en drugsbeleid op te stellen, maakt u binnen uw organisatie duidelijk wat de afspraken en procedures daarover zijn. Daarnaast maakt u werk van preventie en voorkomt u slecht functioneren van medewerkers als gevolg van alcohol- of drugsmisbruik. Indien nodig biedt Attentia ook hulpverlening aan medewerkers die slecht functioneren door vermoedelijk alcohol- of drugsgebruik.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

e-learning Beeldschermwerk

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren omtrent ergonomie. Dit op een speelse en leuke manier.

Infosessie CAO 100 - Alcohol, drugs & tabak

Tijdens een interactieve presentatie krijgen uw medewerkers alle informatie over het alcohol- en drugsbeleid dat in uw onderneming van toepassing is.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2022

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 157 oplossingen...