Overslaan en naar de inhoud gaan

BI Report Scheduling

Via het schedulen van rapporten kan u de nodige interventies om in te staan voor recurrente rapportering tot nul herleiden. Report scheduling laat toe op het juiste moment automatisch rapporten te versturen naar de juiste bestemmelingen. 

hr
payroll
well-being
health & safety

Over deze oplossing

Rapportering maakt in veel gevallen deel uit van een recurrent proces om KPI's op te volgen, aanlevering van gegevens aan andere partijen en dergelijke meer. Dit impliceert vaak dat maandelijks handelingen nodig zijn om deze gegevens te verkrijgen. Zélfs al heeft u een rapport, het vergt nog steeds de aandacht om er tijdig aan te denken, de gegevens op te vragen en ze te verdelen onder de belanghebbenden. 

Report scheduling neemt  deze stappen uit uw handen. Eenmalig wordt deze planning opgezet, waarbij u kiest welk rapport u wenst te schedulen, naar wie u dit wenst te versturen, wanneer en hoe frequent dit moet gebeuren. Van zodra dit is ingesteld, verloopt alles automatisch en hoeft u hierin niet meer tussen te komen. 

Wat met verschillende inhoud voor verschillende bestemmelingen? 

Vaak is niet alle info in een rapport relevant voor elke bestemmeling. Denk aan de opvolging van het verzuim binnen de teams door de manager van elk team. 

Ook dan is report scheduling mogelijk. In plaats van zelf de rapporten op te splitsen per team, is bij ons een opzet mogelijk waarbij enkel bepaalde gegevens (bijvoorbeeld  het verzuim van de werknemers van het eigen team) naar de managers verstuurd worden. 

Het resultaat is een op maat gemaakt rapport dat op geregelde tijdstippen verstuurd wordt naar de gewenste bestemmeling zonder dat enige tussenkomst van uzelf nodig is. 
 

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

Arbeidsreglement & policies

Met ons uitgebreide aanbod van arbeidsreglementen en policies kunt u sneller en beter aan de slag. Schaf de modeldocumenten makkelijk aan in onze webshop!

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2022

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 157 oplossingen...