Overslaan en naar de inhoud gaan

Basisopleiding VCA: opleiding en examen

Tijdens deze opleiding leren we u de basisbeginselen van VCA. Deelnemers die slagen voor het examen ontvangen een VCA-certificaat dat tien jaar geldig is.

health & safety

Over deze oplossing

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een structuur die is ontwikkeld om veiligheidsbeheersystemen van aannemers en/of contractors op een objectieve en gestructureerde manier te toesten en te certificeren. Een VCA-certificaat geeft gerechtvaardigd vertrouwen dat het bedrijf de activiteiten waarvoor het is gecertificeerd veilig kan en zal uitvoeren. Wordt er voor uw werkzaamheden een VCA gevraagd? Dan is deze opleiding zeker iets voor u.


De opleiding


Tijdens deze opleiding leren we u de basisbeginselen op het vlak van veiligheid, toegespitst op de belangrijkste risico's tijdens het werk. Ook leert u ongevallen te vermijden en risico's te beheersen. Iedere deelnemer die slaagt voor het examen ontvang een VCA-certificaat dat tien jaar geldig is.


Doelgroep


Deze training richt zich op alle medewerkers die werkzaamheden uitvoeren waarvoor VCA gevraagd wordt, zowel bij opdrachtgevers als op eigen werkplekken.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Infosessie CAO 100 - Alcohol, drugs & tabak

Tijdens een interactieve presentatie krijgen uw medewerkers alle informatie over het alcohol- en drugsbeleid dat in uw onderneming van toepassing is.

Aansluiting externe dienst: periodieke en niet-periodieke onderzoeken

Werkgevers zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Hebt u voor bepaalde domeinen geen expert beschikbaar? Dan kunt u terecht bij Attentia.

Basisopleiding preventieadviseur niveau 3

Elke organisatie is verplicht om een interne preventieadviseur aan te stellen. Deze zesdaagse opleiding geeft u basiskennis over welzijn en veiligheid.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2022

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 157 oplossingen...