Overslaan en naar de inhoud gaan

Arbeidsreglement & policies

Met ons uitgebreide aanbod van arbeidsreglementen en policies kunt u sneller en beter aan de slag. Schaf de modeldocumenten makkelijk aan in onze webshop!

hr
payroll

Over deze oplossing

Met ons uitgebreide aanbod van gebruiksvriendelijke modeldocumenten kunt u sneller en beter aan de slag. U kunt ze makkelijk aanschaffen via onze webshop en u ontvangt ze bovendien standaard in het Nederlands én het Frans.

Dienstverlening op maat

Heeft u verder toch nog hulp nodig bij het invullen, of wenst u een pakket en dienstverlening op maat van uw bedrijf en situatie? Ook dan kunt u bij onze consultants terecht. Attentia is u daarnaast graag van dienst wanneer de wetgeving wijzigt of als uw bestaande reglementen om een andere reden aangepast moeten worden.

Een uitgebreid aanbod arbeidsreglementen en policies

Attentia kan een hele reeks documenten en policies voor u opstellen, aanpassen of doorlichten:

  • car policy, reglement utilitaire voertuigen
  • laptop, tablet, smartphone, gsm, internet policy
  • e-mail policy
  • social media policy
  • geo-locatie (track-and-trace)
  • diefstalpreventie
  • alcohol- en drugspreventie

Sociale inspectie

Krijgt u bezoek van de ‘sociale inspectie’? Attentia helpt u vooraf met een audit van uw documenten en een voorbereiding op het inspectiebezoek. Indien nodig zijn we ook aanwezig tijdens het inspectiebezoek zelf.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Grensoverschrijdende tewerkstelling

Grensoverschrijdende tewerkstelling is complexe materie. Vertrouw op onze internationale experts voor advies over grensarbeid, detachering, loon, enz.

HR Scan

Met de HR-scan van Attentia detecteert u hiaten in uw sociale documenten en verkleint u de risico's bij inspectie. Zo garandeert u een veilige werkomgeving.

Legal audit

Na onze legal audit bent u perfect voorbereid op een controle van het Toezicht op de Sociale Wetten en de Sociale Inspectie. Achteraf ontvangt u een verslag.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2022

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 157 oplossingen...