Overslaan en naar de inhoud gaan

Aansluiting sociaal secretariaat

Loonadministratie en arbeidswetgeving zijn tijdrovend en complex. Sluit daarom aan bij Attentia sociaal secretariaat: een samenwerking zoals ú dat wilt.

payroll

Over deze oplossing

Bijna alle bedrijven sluiten aan bij een sociaal secretariaat. Omdat loonverwerking en administratie tijdrovend zijn, maar ook omdat de arbeidswetgeving, de sociale zekerheidsregels en de fiscale wetgeving complex zijn en snel wijzigen. Met Attentia werkt u samen zoals ú dat wilt.

Geen 'one size fits all'

Bij Attentia kunt u rekenen op een persoonlijke dienstverlening en software op maat. Elk bedrijf, van starter tot multinational, krijgt een eigen contactpersoon die het dossier beheert en we stellen onze standaard softwarepakketten af op uw noden. Bij Attentia geen 'one size fits all'! Flexibiliteit en oplossingsgerichtheid zijn onze troeven. Zo zorgen wij voor een vlotte administratie:

  • Berekening van nettoloon, bedrijfsvoorheffing, vakantiegeld, eindejaarspremies, opzegvergoedingen.
  • Inning van sociale zekerheidsbijdragen en voorheffingen.
  • Administratie rond ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, tijdskrediet.
  • Levering van documenten zoals C4.

Snel, correct, persoonlijk én flexibel

Kortom: dankzij het sociaal secretariaat van Attentia bent u zeker dat de lonen snel en correct berekend worden, in een persoonlijk én flexibel kader. Werk met ons samen zoals u dat wilt, voor een transparante prijs. Onze uitgesproken expertise en uitgebreide rapportering leiden uw administratie in goede banen.

Wenst u meer informatie?

Is dit product iets voor uw bedrijf? Of wenst u bijkomende informatie te ontvangen? Neem contact op en we bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Meer oplossingen

Basisopleiding sociaal recht

Een diepgaande kennis van de sociale wetgeving is een must voor elke payroll- of HR-medewerker. In onze opleiding komen alle relevante aspecten aan bod.

BI Audit/logging rapport

Gegevens met betrekking tot de medewerkers zijn zeer onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen. Gezien dit een impact kan hebben op de verloning is het belangrijk dat u hier een zicht op heeft.  

BI Scan/Audit

Via een BI-scan kan u uw huidige rapporteringsprocessen laten reviseren en optimaliseren.
Het resultaat: een meer efficiënte en correcte oplevering van cijfers en waardevolle inzichten.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Welkom op het Eureka-platform van Attentia waar we u een overzicht bieden van al onze oplossingen voor HR en Well-being! Zit u ergens mee en heeft u nood aan een gepaste en doeltreffende oplossing? Zoek niet verder! We bieden tal van oplossingen binnen HR, Payroll, Well-being en Health & Safety. Geef uw zoekterm in en krijg een overzicht van relevante producten of diensten. Of verfijn uw zoektocht via de zinzoeker. Is het resultaat nog niet specifiek genoeg? Gebruik dan de handige filters voor een doelgerichte oplossing. Wenst u meer informatie over de voorgestelde oplossing, klik er op en leer meer. Of neem contact op via het formulier dat u op de productpagina vindt.

© Copyright by Attentia - 2021

Uw privacy Gebruiksvoorwaarden
Zoeken in 158 oplossingen...